Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Dovolená ve Fügenu

Dovolená ve Fügenu

Fügen je největší město v přední části údolí Zillertal a má návštěvníkům opravdu co nabídnout. V létě zde můžete strávit aktivní dovolenou a poznat tak údolí v celé své kráse. V zimě zase Zillertal přitahuje hosty díky své obrovské lyžařské oblasti. Středisko nabízí také široký výběr ubytování různých kategorií, hotely, apartmány a horské chaty nabízejí luxusní vybavení.

Ve Fügenu se dobře pobaví celá rodina, neboť nabídka aktivit pro volný čas je určena pro malé i velké návštěvníky. Můžete se zúčastnit procházky s průvodcem nebo se vydat za dobrodružstvím na vlastní pěst. Pro milovníky kol je k dispozici více než 300 km značených cyklistických tras. Nabízí se také koupání, rybaření nebo třeba pouštění draka.
Při výletu můžete také navštívit mléčné farmy nebo posvačit na čerstvém vzduchu na horské pastvině.

I zimní sporty v údolí Zillertal představují širokou nabídku. Výborné sjezdovky a dobré sněhové podmínky lákají do Fügenu mnoho zimních sportovců. Pro nelyžaře jsou v nabídce túry na sněžnicích, sáňkařské dráhy nebo procházky zimní přírodou. Ať už cestujete s lyžemi nebo bez nich, zažijete tu opravdu nádhernou dovolenou.

Dovolená ve Fügenu

Zillertal na Facebooku