Jste zde

Domů » Zillertal 3000 - Tux

Dovolená ve Finkenbergu

Dovolená ve Finkenbergu

Finkenberg je malá obec v údolí Zillertal s pouhými 1500 obyvateli. I přesto nabízí obrovský výběr volnočasových aktivit, v údolí Zillertal se turistům nabízí impozantní turistický ráj. Dokonce i příznivci horských kol se mohou těšit na obrovskou síť tras uprostřed krásných hor.
Kromě velkého množství sportovních aktivit, jako je plavání, jízda na koni, minigolf anebo tenis, je zde rovněž obrovské množství kulturních akcí.

I v zimě je Finkenberg ideální prázdninovou destinací, zalyžovat nebo zajezdit si na snowboardu můžete v lyžařském středisku Zillertal Arena. V lyžařském areálu na ledovci Hintertux můžete dokonce lyžovat po celý rok. Příznivce zimních sportů očekává v Finkenbergu skutečný ráj, zdejší oblast se báječně hodí pro sáňkování, vyjížďky na běžkách, bruslení, výlety zasněženou krajinou a curling.

Kromě nádherných panoramat můžete v údolí očekávat opravdu pohostinné prostředí. Mnoho horských restaurací, hospůdek a hotelů mám připraví velmi chutné jídlo. V prázdninových apartmánech a hotelech můžete zase strávit chvíle relaxace a odpočinku.

Dovolená ve Finkenbergu

Zillertal na Facebooku