Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Dovolená v Aschau

Zillertal - Aschau

Dovolená v klidné tyrolské obci Aschau, uprostřed údolí Zillertal, to je zážitek v každém ročním období. Krásné okolí můžete objevovat při pěší turistice nebo při jízdě na horském kole. Na krásných pastvinách a v horských chatách si můžete udělat pauzu a vychutnat si nádherný výhled na okolní hory.

V Aschau najdete ty nejlepší podmínky pro pestrou zimní i letní dovolenou, ale i přesto si obec zachovala svůj původní charakter. Návštěvníci si mohou vybrat z mnoha atraktivních ubytovacích zařízení, ať už prázdninový apartmán, rekreační dům nebo pohodlný hotelový pokoj.

Lyžaře a snowboardisty trápí v zimě "muka", které lyžařské středisko si vybrat. Lyžařská střediska Hochfügen-Zillertal a Zillertal Arena lákají návštěvníky krásnými sjezdovkami stejně tak jako Mayrhofen anebo ledovec Hintertux.

Nejblížší oblast pro lyžaře a snowboardisty je lyžařský areál Hochzillertal, odkud se můžete také dostat do skiareálu Hochfügen. Vzhledem k tomu, že je těžké rozhodnout se pouze pro jeden skiareál, je nejlepší zakoupit si Superskipas pro celou lyžařskou oblast údolí Zillertal. Můžete tak neomezeně lyžovat v lyžařských areálech Zillertal Arena, Zillertal 3000, na ledovci Hintertux, Hochzillertal/Hochfügen anebo Spieljoch.

Na běžkách můžete vyrazit do překrásné zimní krajiny a objevovat zdejší oblast na více než 200 km běžkařských tras. Zejména v přední části údolí, ke které patří také Aschau, existuje široká škála různých tratí. Jednou z nejhezčích je jistě "pohodová stopa" z Kaltenbachu. Nabídku završují skvělé sáňkařské dráhy a krásné cesty pro zimní procházky. Příjemným zážitkem pro malé i velké bude jistě návštěva termálních lázní Erlebnistherme-Zillertal ve Fügenu.

Zillertal - krajina Aschau

Zillertal na Facebooku