Jste zde

Domů » Ubytování

Chata Rosa, Zell am Ziller

Rakouské místo Zell am Ziller s chatou Rosa

Uprostřed Zillertal Areny se nachází na kopci chata Rosa, jen pár minut jízdy autem od centra lyžařské oblasti Zell am Ziller. Zastávka skibusu je přímo před chatou, je to ideální místo pro fantastickou lyžařskou dovolenou.

Prostornou, samostatně stojící chatu budete obývat zcela sami. Má 3 podlaží a najdete v ní 6 samostatných ložnic, 3 koupelny, 2 obývací pokoje, 1 balkón a terasu. Velkou výhodou bydlení na kopci je oproti ubytování v údolí velký komfort, klidná lokalita a zvláště pěkný výhled na okolní hory.
Chata je určena maximálně pro 12 dospělých (z toho 2 děti do 12 let), je nekuřácká. Hosté mohou využít možnosti dodávání čerstvého pečiva každé ráno.

Informace o ubytování:
Přízemí: 1 kuchyně (pečící trouba, myčka), 1 obývací pokoj/ jídelna (televize se satelitem), 1 ložnice (dvojlůžko), 1 koupelna (sprcha), 1 WC.
1. patro: 1 obytná kuchyně (gauč určený na spaní pro 2 osoby, televize se satelitem), 2 ložnice (dvojlůžko, umyvadlo), 1 ložnice (palanda, umyvadlo), 1 koupelna (sprcha).
Suterén: 2 ložnice (dvojlůžko), 1 koupelna (sprcha, WC).

Obecné informace: WC, balkón, centrální topení, terasa, dětská postel, dětská židle. V ceně je ložní prádlo.
Na místě je nutno zaplatit kauci 200 euro, (musí být zaplacena po příjezdu), závěrečný úklid 100 euro a pobytovou taxu cca 1 euro/os./den.

Vzdálenost od obchodů: 2,5 km
Vzdálenost od restaurace: 2,5 km
Vzdálenost od centra: 2,5 km
Vzdálenost od lyžařského vleku: 2,5 km
Vzdálenost od zastávky skibusu: 100 m
Vzdálenost od běžkařských stop: 5 km

(údaje jsou z roku 2010)

Zillertal na Facebooku