Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Akce v únoru 2012

Freeride World Tour

Po úspěšné premiéře akce Big Mountain Hochfügen se bude konat i její další ročník v termínu 4. - 9. února 2012. Kvalifikace světového závodu Freeride World Tour se tak opět zapíše do kalendáře Hochfügenu. Tato 4-hvězdičková akce patří k nejvyšší v kategorii kvalifikace mužů a žen. Slibuje velmi kvalitní startovní pole z absolutní světové špičky stejně jako závodníky z 30 nejlepších světových freeriderů.

13. února 2012 se můžete stát diváky skvělé freestylové podívané
Big Air Battle v Areně Hinteranger, ve středisku Tux-Lanersbach. Po celou zimu se tak region Tux - Finkenberg stane místem pro senzační freestylovou show. V tomto jedinečném představení budou proti sobě ve vzduchu "bojovat" všichni freestyloví nadšenci.

Odvážné skoky a dobrá nálada jsou nejdůležitějšími faktory pro Big Air Battle, který se koná každé druhé pondělí v měsíci od 21,00 hodin v Lanersbachu. Registrace je do 20 hodin v Bergfried Almu a vstup pro diváky je zdarma.

V regionu Mayrhofen - Hippach se v období 25. - 26. února 2012 bude pořádat SAAC Basic Lawinencamp. Camp začíná první den asi 3-hodinovou lekcí teorie pomocí aplikace PowerPointu a videa. Na druhý den se vyjde v malých skupinkách do terénu. Bude spojena teorie s praxí, naučíte se odhadnout nebezpečí, budete dodržovat důležitá pravidla chování, a naučíte se postupy pro nouzové hledání obětí.
Zúčastnit se může každý snowboardista a lyžař od 14 let. Účast a zapůjčení vybavení je zdarma!

Místo

Lanersbach 47° 9' 12.3516" N, 11° 43' 28.3224" E
Location

Zillertal na Facebooku