Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Akce v prosinci 2012

Hochzillertal - horská chata Wedelhütte

Adventní svátky

V regionu Mayrhofen - Hippach čeká na návštěvníky o adventních týdnech zajímavý program. Udělejte si čas, zajeďte se sem také podívat a strávit tu poklidný čas před Vánocemi. Je to přímo ideální čas k objevování tradičního Zillertalu.

S prvním sněhem se Mayrhofen mění na zimní pohádku. V předvánočních týdnech se tu pořád udržují místní staré zvyky, ulice voní čerstvým pečivem a vánočním punčem. Můžete tu zaslechnout i místní zpěváky, tzv. Klöpflsinger nebo spatřit průvody divokých čertů.

Jsou zde perfektní podmínky pro vynikající dovolenou se zimními procházkami, se zábavnými výlety na saních a s gastronomickými návštěvami místních hostinců. To všechno ve vás určitě vyvolá i mnoho vzpomínek na vaše vlastní dětství.

Datum konání:

30. 11. - 1. 12. 2012

6. 12. - 7. 12. 2012

14. 12. - 15. 12. 2012

21. 12. - 22. 12. 2012

Místo konání:

Waldfestplatz Mayrhofen

Winteropening Rise & Fall

Rise & Fall, to je hudební a sportovní mega událost hned na začátku zimní sezóny, kterou letos poprvé pořádá Tourismusverband Mayrhofen a společnost Mayrhofner Bergbahnen.

Navzdory chladným zimním teplotám se 15. prosince 2012 bude nálada v cílovém prostoru doslova vařit.
Každý ze 30 týmů, složených ze čtyř účastníků, se bude muset vypořádat se čtyřmi sportovními disciplínami.

Jedná se o horolezení na lyžích, paragliding, jízda na horském kole (mountainbike) a lyžování nebo snowboarding. Po ukončené soutěže bude následovat pro všechny zúčastněné soutěžící a diváky hudební zábava.

Fine Wine & Lunch

V sobotu 15. 12. 2012 se na horské chatě Wedelhütte v Hochzillertalu, v regionu Fügen - Kaltenbach, bude konat akce Fine Wine & Lunch - degustační menu o pěti chodech šéfkuchaře Christiana Siegeleho.

Za doprovodu nejlepších sklepmistrů tady vystoupí i rakouští špičkoví vinaři Gerhard Kracher a Hans Schwarz. Pak se představí jeden z nejlepších a mnoha oceněními proslulý znalec pálenek, tzv. "Schnapsbrenner" Hans Reisetauer se svými produkty.

Vstupné 95,00 euro na osobu zahrnuje menu, víno, pálenku, kávu a vodu. Informace a rezervace získáte přímo na Wedelhütte.

Místo

Wedelhütte 47° 15' 54.0504" N, 11° 49' 3.3528" E
Location

Zillertal na Facebooku